Antena 3 CNN Externe Copila aceasta de 15 ani a făcut un gest şocant după ce s-a aflat că s-a culcat cu 4 colegi de şcoală. Părinţii sunt încremeniţi

Copila aceasta de 15 ani a făcut un gest şocant după ce s-a aflat că s-a culcat cu 4 colegi de şcoală. Părinţii sunt încremeniţi

Copila aceasta de 15 ani a făcut un gest şocant după ce s-a aflat că s-a culcat cu 4 colegi de şcoală. Părinţii sunt încremeniţi
Sursa foto: Foto: New York Daily News
de O.P.    |    26 Oct 2012   •   11:33

Şi-a dorit să fie acceptată de colegii ei, să intre în cele mai faimoase grupuri din şcoală, iar pentru asta a recurs la un lucru ce s-a transformat apoi în cel mai mare coşmar al ei.

Felicia Garcia, o elevă de numai 15 ani, din Staten Island, New York s-a sinucis, aruncându-se în faţa trenului, după ce toată şcoala a aflat ce a făcut la o petrecere.

Băieţii din echipa de fotbal a liceului au început să spună la toată lumea că s-au culcat cu Felicia la o petrecere, acest lucru devenind cel mai mare coşmar al fetei.

Copila se simţea umilită, fiind de cele mai multe ori ţinta batjocurilor şi a glumelor proaste făcute de colegi. Nu a mai putut suporta chinul, şi miercuri, pe 24 octombrie, când se întorcea de la şcoală, s-a aruncat în faţa trenului, chiar în faţa colegilor.

Copila îşi scrisese cu o zi înainte disperarea pe Facebook: "Nu mai pot, nu mai rezist", însă nimeni nu a luat-o în seamă, scrie New York Daily News.




×
Subiecte în articol: sinucideri
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close