Antena 3 CNN Externe Copilul lui Gordon Brown i-a speriat pe oficialii britanici: A postat un mesaj bizar pe Twitter

Copilul lui Gordon Brown i-a speriat pe oficialii britanici: A postat un mesaj bizar pe Twitter

Copilul lui Gordon Brown i-a speriat pe oficialii britanici: A postat un mesaj bizar pe Twitter
Sursa foto: Twitter
09 Dec 2009   •   12:28

Agitaţie printre oficialii britanici, după ce fiul de trei ani al lui Gordon Brown a postat un mesaj de pe contul mamei sale de Twitter. Copilul a tastat mesajul ?Fvdfzsrsazxzzxcvbhjjkqwrtyuuuiop", apoi l-a publicat pe site-ul de socializare, făcându-i pe oficiali să creadă că un hacker ar fi spart contul soţiei premierului britanic.

Agitaţia a luat sfârşit când Brown a recunoscut că totul a fost o greşeală şi că, într-un moment de neatenţie al soţiei, copilul a reuşit să posteze un mesaj de pe contul ei.

?Săptămâna trecută, persoanele care o urmăresc pe soţia mea pe Twitter au observat un mesaj bizar care a fost postat de fiul meu cel mic. Soţia mea a ieşit pentru câteva momente din cameră şi fiul meu a profitat de ocazie şi a apăsat pe tastatură, fără să ştie ce face?, a declarat premierul, potrivit The Press Association

?În mai puţin de o oră, oficialii de pe Downing Street m-au sunat să mă întrebe dacă contul soţiei mele a fost piratat. De asemenea, am fost informat că BBC publicase deja ştirea despre misteriosul mesaj. Am învăţat o lecţie importantă din acest incident: faptul că internetul trebuie securizat în aşa fel încât copiii să nu aibă acces?, a adăugat Gordon Brown.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gordon Brown Twitter masaj
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close