Antena 3 CNN Externe Coreea de Nord se laudă cu propriul smartphone. Cârcotaşii susţin că e made in China şi ironizează vizita lui Kim Jong-un în fabrică

Coreea de Nord se laudă cu propriul smartphone. Cârcotaşii susţin că e made in China şi ironizează vizita lui Kim Jong-un în fabrică

Coreea de Nord se laudă cu propriul smartphone. Cârcotaşii susţin că e made in China şi ironizează vizita lui Kim Jong-un în fabrică
Sursa foto: Foto:.kcna.co.jp
13 Aug 2013   •   09:06
Agenţia oficială de știri de la Phenian a publicat fotografiile de la vizita liderului Kim Jong Un la prima fabrică de smartphone-uri din Coreea de Nord, scrie Business Insider.

Smartphone-ul fabricat în Coreea de Nord, denumit Arirang după un cunoscut cântec popular nord-coreean, foloseşte sistemul Android.

AICI MAI MULTE FOTOGRAFII DE LA VIZITA LUI KIM JONG UN

"Aceste telefoane vor fi foarte convenabile pentru utilizatori deoarece camera foto are mulţi pixeli", a declarat Kim Jong-un, citat de agenţia oficială de presă nord-coreeană KCNA.

Deşi Coreea de Nord se laudă cu realizarea integrală a acestui smartphone în interiorul graniţelor sale, administratorul blogului North Korea Tech susţine că dispozitivele sunt cel mai probabil fabricate în China şi aduse cu vaporul special pentru vizita lui Kim Jong Un.

Kim Jong-un este surprins în timpul vizitei în fabrica de producţie a smartphone-urilor în timp ce gesticulează şi le dă indicaţii muncitorilor, generalii care îl însoţesc pe liderul nord-coreean luând, conştiincios, notiţe.

×
Subiecte în articol: phenian Kim Jong Un Coreea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close