Antena 3 CNN Externe Coșmar pentru o familie de români din Spania! Bebelușul lor a înghițit o pastilă de ecstasy găsită într-un parc

Coșmar pentru o familie de români din Spania! Bebelușul lor a înghițit o pastilă de ecstasy găsită într-un parc

Coșmar pentru o familie de români din Spania! Bebelușul lor a înghițit o pastilă de ecstasy găsită într-un parc
Sursa foto: foto- Pexels
10 Sep 2019   •   08:46

Coşmar după coşmar pentru o familie de români din Spania. Bebeluşul lor de 11 luni a înghiţit o pastilă dintr-un drog foarte puternic, găsită pe jos la locul de joacă. După şocul de a-şi vedea copilul la un pas de moarte, părinţii se confruntă acum cu o altă problemă: ar putea fi decăzuţi din drepturi. Mama băiatului susţine că este discriminată din cauza naţionalităţii.

Revoltată şi speriată, mama copilului povesteşte cum a fost cât pe ce să îşi piardă fiul de 11 luni. A ieşit cu bebeluşul în parcul de lângă casă. La locul de joacă, copilul a găsit pe jos o pastilă de ecstasy şi, într-o clipă, a înghiţit-o. 

Femeia a crezut iniţial că bebeluşul a mâncat cretă. A sunat la Ambulanţă şi a întrebat cum poate interveni. A încercat, apoi, să ceară ajutor la policlinică, dar era închis. Când a ajuns la cel mai apropiat spital, copilul era deja în stare critică. 

Copilul este acum în afara oricărui pericol. Însă serviciile sociale au deschis o anchetă şi vor afle dacă românii sunt părinţi responsabili. Andreea şi Marian au depus la dosar rezultatele testelor antidrog care au ieşit negative. Iar acum strâng semnături de la vecinii care îi ştiu de 15 ani, de când locuiesc în Spania. În apărarea ei, românca a dus şi imagini cu locul de joacă unde s-a întâmplat totul. Filmarea nu a fost făcută publică dar femeia susţine că locul de joacă este plin de gunoaie, mucuri de ţigări şi obiecte periculoase pentru copii. 
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close