Antena 3 CNN Externe Coşmar pentru o stewardesă româncă, într-un avion spre Dubai. „Te voi urmări și te voi omorî. Știu unde stai”

Coşmar pentru o stewardesă româncă, într-un avion spre Dubai. „Te voi urmări și te voi omorî. Știu unde stai”

Coşmar pentru o stewardesă româncă, într-un avion spre Dubai. „Te voi urmări și te voi omorî. Știu unde stai”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
03 Aug 2018   •   09:57

O stewardesă româncă a povestit în față instanței coșmarul pe care l-a trăit într-un avion care zbura pe ruta Madrid-Dubai.

Femeia a fost amenințată de un bărbat, de 27 de ani, că va arunca aeronava în aer, relatează The Gulf Today.

Stewardesa și-a amintit că de la intrarea în avion i s-a părut că ceva este în neregulă cu bărbatul. A întrebat dacă poate fuma. I s-a spus că nu. A replicat că știa deja, pentru că a fost pilot. I-a spus să ia loc și a avertizat echipajul cu privire la el. După câteva ore de zbor, a început să țipe după ea. 

„El s-a ridicat. Mi-am amintit că luminile centurii de siguranță erau aprinse, astfel încât trebuia să rămână așezat. El a insistat că trebuie să meargă la toaletă. A lovit ușa. O femeie a ieșit de teamă ... A intrat, a ieșit și a furat alte două cutii de alcool pe care le-a băut în timp ce alerga prin avion”, a relatat însoțitoarea de bord.

După ce a fost legat pe scaun, bărbatul a amenințat-o pe stewardesa: „Te voi urmări și te voi omorî. Știu unde stai”.

În timpul audierii în instanța, tânărul a recunoscut că a băut mult alcool și a cerut timp că să își angajeze un avocat. 

×
Subiecte în articol: cosmar stewardesa avion Dubai pasager
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close