Antena 3 CNN Externe Coşmarul cumplit prin care a trecut un cuplu atunci când s-a trezit în spital. Abia că-şi mai aminteau ce s-a întâmplat, dar la scurt timp au avut un adevărat şoc

Coşmarul cumplit prin care a trecut un cuplu atunci când s-a trezit în spital. Abia că-şi mai aminteau ce s-a întâmplat, dar la scurt timp au avut un adevărat şoc

Coşmarul cumplit prin care a trecut un cuplu atunci când s-a trezit în spital. Abia că-şi mai aminteau ce s-a întâmplat, dar la scurt timp au avut un adevărat şoc
Sursa foto: foto- Pexels
23 Oct 2019   •   15:40

O femeie a spus că a crezut că noul ei soţ era mort, după ce l-a văzut întins pe podea, după ce au fost atacaţi de un grup de aproximativ 12 persoane. 

Teresa Mciver a sărit în ajutor atunci când Neil a fost atacat. Avea nişte răni îngrozitoare la nivelul craniului, coaste rupte şi un plămân perforat. Se pare că a fost atacat cu mecete şi topoare. 

Deşi Teresa nu-şi aminteşte prea multe, spune că mai are flashback-uri. "La un moment dat, Neil a fost lovit la cap şi a căzut pe podea. Am crezut că a murit". 

"Cred că unul dintre vecini a contactat servciile de urgenţă şi amândoi am fost duşi la spital", a mai spus Teresa, potrivit Metro. 

Neil a avut nevoie de 32 de cusături la nivelul capului şi de intervenţie chirurgicală în urma atacului. Teresa a fost externată la scurt timp după, dar s-a întors în spital după ce a constatat că avea probleme la plămâni. 

"Fiul şi fiica mea sunt devastaţi. Mama mea are 75 de ani, a reuşit să învingă cancerul, iar acum e devastată de ce s-a întâmplat".  

×
Subiecte în articol: cuplu femeie
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close