Antena 3 CNN Externe COVID-19, pachet de lux lansat de un lanț hotelier, pentru cei care vor să petreacă izolarea altfel

COVID-19, pachet de lux lansat de un lanț hotelier, pentru cei care vor să petreacă izolarea altfel

”COVID-19” este numele unui pachet conceput de un lanț hotelier de lux. Acesta pune la dispoziția clienţilor cu foarte mulţi bani apartamente de carantină de lux, în care li se oferă mâncare şi servicii medicale, inclusiv teste antivirus.

COVID-19, pachet de lux lansat de un lanț hotelier, pentru cei care vor să petreacă izolarea altfel
Sursa foto: pixabay.com
25 Mar 2020   •   08:17

Apartamentele de carantină ale hotelurilor din Zurich, Zug şi Lucerna sunt disponibile pentru sume care încep de la 200 de franci elveţieni până la 800 de franci pe zi, a declarat Alexander Hübner, cofondatorul şi directorul executiv al Le Bijou Hotel & Resort Management AG, pentru Bloomberg.

Hübner a declarat că Le Bijou s-a asociat cu un spital privat elveţian pentru a oferi oaspeţilor de două ori pe zi vizite medicale realizate de asistenţi medicali pentru o sumă suplimentară de 800 de franci pe zi sau chiar un test de coronavirus în cameră pentru 500 de franci.

Compania a înregistrat cinci rezervări pentru noul serviciu Covid-19 de la lansarea pachetului. Le Bijou are 42 de unităţi în total, iar aproximativ jumătate sunt ocupate de oaspeţi în acest moment, a spus el.

Toate unităţile pot funcţiona fără personal, inclusiv în ceea ce priveşte check-in-ul. Astfel încât clienţii au opţiunea de a rămâne complet izolaţi dacă doresc, scrie Mediafax. 

×
Subiecte în articol: hotel pachet carantină
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close