Credea că are căsnicia perfectă, până când a descoperit cel mai mare secret al soțului ei. L-a denunțat imediat la poliție

de A.M.P    |    09 Noi 2016   •   15:21
Credea că are căsnicia perfectă, până când a descoperit cel mai mare secret al soțului ei. L-a denunțat imediat la poliție Foto:Lisa Buckingham/dailymail.co.uk

Atunci când s-a căsătorit cu soțul ei, Lisa Buckingham, o tânără din Marea Britanie, credea că și-a legat destinul de cel al bărbatului vieții ei, scrie Daily Mail.

Nouă luni mai târziu, Lisa a avut neplăcuta surpriză să descopere că ea nu ”era singura” pentru el, căci bărbatul era deja căsătorit. Totul a ieșit la iveală când femeia a descoperit certificatul de căsătorie al soțului ei cu cealaltă femeie și a mers direct la poliție.

”E unul dintre cele mai rele lucruri pe care o femeie le poate descoperi despre soțul ei - să afle că are o altă soție. Lumea mea s-a destrămat. Toată viața noastră a fost construită pe minciuni”, a spus Lisa.

În luna aprilie, Mitchell Sharpe a pledat vinovat pentru bigamie iar în urmă cu o săptămână a fost condamnat la cinci luni de închisoare.

Culmea e că bărbatul este logodit acum cu o femeie, alta decât cele două ”soții”.

x close