Antena 3 CNN Externe "Credem cu tărie că el va câştiga această luptă". Mici semne încurajatoare cu privire la starea lui Schumacher

"Credem cu tărie că el va câştiga această luptă". Mici semne încurajatoare cu privire la starea lui Schumacher

"Credem cu tărie că el va câştiga această luptă". Mici semne încurajatoare cu privire la starea lui Schumacher
de S.T.    |    12 Mar 2014   •   10:58

Familia germanului Michael Schumacher a transmis, miercuri, printr-un comunicat, că au fost înregistrate mici semne încurajatoare privind starea sănătăţii fostului pilot, transmite AFP.

"Suntem şi rămânem încrezători că Michael va ieşi din comă şi se va trezi. Uneori apar mici semnne încurajatoare. Dar în acelaşi timp ştim că trebuie să fim răbdători. A fost clar de la început că această luptă va fi lungă şi dificilă şi o ducem împreună cu echipa medicală, în care avem încredere. Durata nu are nicio importanţă pentru noi. Facem eforturi să-i transmitem lui Michael toată energia pe care o avem. Credem cu tărie că aceasta îl va ajuta pe Michael şi că el va câştiga această luptă", se arată într-un comunicat al purtătorului de cuvânt al septuplului campion mondial de Formula 1, Sabine Kehm.

Ea a insistat din nou cu privire la caracterul "intim" al luptei lui Schumacher şi la dorinţa familiei lui de a-i fi protejată viaţa privată.

Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul, aflat în faza de revenire progresivă din comă, la spitalul din Grenoble, a fost operat până acum de două ori la cap.

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher coma
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close