Antena 3 CNN Externe Crima care a îngrozit întreaga lume. Actriţă răpită şi decapitată

Crima care a îngrozit întreaga lume. Actriţă răpită şi decapitată

Crima care a îngrozit întreaga lume. Actriţă răpită şi decapitată
Sursa foto: Foto: The Telegraph
20 Apr 2012   •   09:38

Destin tragic pentru o actriţă de la Bollywood. Meenakshi Thapara fost răpită şi apoi decapitată de un cuplu de actori. Aceştia vroiau să obţină 18.000 de lire de la familia tinerei în vârstă de 26 de ani, informează The Telegraph.

Meenakshi Thapar, protagonistă a filmului horror 404, i-a întâlnit pe cei doi actori pe platourile de filmare. Amit Jaisal (36 de ani) şi iubita lui, Preeti Sutin, au decis să o răpească pe tânăra actriţă după ce aceasta s-a lăudat că familia sa deţine o avere impresionantă.

Cei doi au invitat-o pe actriţă într-o excursie în Gorakhpur, o localitate de la graniţa Indiei cu Nepal. Acolo, au luat-o ostatică şi i-au trimis familiei ei un mesaj prin care cereau o răscumpărare de 18.000 de lire sterline. Răpitorii au ameninţat-o pe mama tinerei că o vor obliga pe aceasta să joace în filme porno dacă nu primesc banii de răscumpărare.

Părinţii actriţei au alimentat contul tinerei cu 730 de lire sterline, dar răpitorii au omorât-o pe tânără la scurt timp după aceea. Actriţa a fost stragulată, decapitată, iar trupul ei ciopârţit a fost aruncat în două locuri diferite.

Jaisal şi Surin au fost prinşi, la scurt timp, de autorităţi. Cei doi aveau asupra lor cartela SIM a telefonului mobil al victimei. Ei şi-au mărturisit crima.




 

×
Subiecte în articol: crima India
Parteneri
Accident cu șapte victime, pe Podul Basarab din București
x close