Antena 3 CNN Externe Crima care a şocat Austria. Patru oameni, printre care trei poliţişti, ucişi cu sânge rece

Crima care a şocat Austria. Patru oameni, printre care trei poliţişti, ucişi cu sânge rece

Crima care a şocat Austria. Patru oameni, printre care trei poliţişti, ucişi cu sânge rece
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres
18 Sep 2013   •   08:39

Atac deosebit de sângeros într-un orăşel aflat la numai 90 de kilometri de Viena! Un bărbat bănuit că ar fi braconier a ucis cu sânge rece trei poliţişti şi un ambulanţier, după care s-a baricadat apoi într-o fermă din zonă. Sute de forţe speciale au împânzit locul, însă în urma percheziţiilor au descoperit cadavrul agresorului.

Violenţele au izbucnit când bărbatul de 55 de ani a fost oprit de un echipaj de poliţie, fiind suspect de braconaj. În loc să se predea, suspectul a deschis focul rănind un poliţist. Alertat de zgomotele puternice, un ambulanţier a sărit în ajutorul rănitului, însă a fost împuşcat mortal chiar în timp ce acorda îngrijiri medicale. Atacatorul a fugit pe jos, însă a dat de încă un echipaj de poliţie. Unul dintre poliţişti a fost ucis pe loc, în timp ce al doilea a fost luat ostatic. Pentru a îşi pierde urmele, agresorul a fugit cu maşina de poliţie până la ferma sa.

Deşi se pregătiseră pentru o confruntare cu agresorul, despre care se credea că este puternic înarmat, oamenii legii au descoperit doar două cadavre: al poliţistului răpit şi al ucigaşului.

Atacatorul ar fi un vânător cunoscut în zonă pentru aventurile sale în ţări exotice, susţine presa locală. Obişnuia să vâneze animale sălbatice chiar şi din elicopter, apoi se lăuda localnicilor. Autorităţile îl aveau în vizor de ceva timp.


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close