Antena 3 CNN Externe Crima de la Yale: Poliţiştii au identificat un suspect. Studenţii se tem să mai circule prin campus

Crima de la Yale: Poliţiştii au identificat un suspect. Studenţii se tem să mai circule prin campus

Crima de la Yale: Poliţiştii au identificat un suspect. Studenţii se tem să mai circule prin campus
15 Sep 2009   •   10:51

Poliţiştii americani au identificat, se pare, un suspect în cazul studentei de la universitatea Yale, ucisă cu câteva zile înaintea nunţii. Potrivit televiziunii CBS, suspectul a fost deja supus testului cu detectorul de minciuni, care n-a făcut decât să întărească bănuielile.

Annie Le, o studentă la masterat în vârstă de 24 de ani, a dispărut la începutul săptămânii trecute, după ce fusese înregistrată de o cameră de supraveghere la intrarea în facultate. După mai multe zile de căutări intense, cadavrul tinerei a fost găsit ascuns în spatele unui perete fals.

Descoperirea şocantă s-a produs chiar în ziua în care Annie urma să se mărite cu un coleg.

Asasinatul este primul din incinta Universităţii Yale după mai bine de zece ani. Studenţii au început să se teamă să circule prin campus. Pentru a-i linişti, poliţiştii au declarat că, după toate probabilităţile, Annie a fost ucisă pentru un motiv precis şi nu a fost victima unui criminal în serie.

Surse din cadrul poliţiei, citate de sursa precizată, afirmă că ancheta se concentrează asupra unui singur suspect, incriminat şi de testul cu detectorul de minciuni.

Numele său nu a fost dezvăluit dar poliţia precizase, anterior, că logodnicul lui Annie nu era suspectat. Familia şi prietenii tinerei nu şi-au revenit încă din şoc.


Antena 3




×
Subiecte în articol: Universitate crima suspect cadavru zid
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close