Antena 3 CNN Externe Crimă înfiorătoare, din gelozie. Un bărbat și-a ucis fosta iubită și pe actualul ei partener și a chemat vecinii să le vadă cadavrele

Crimă înfiorătoare, din gelozie. Un bărbat și-a ucis fosta iubită și pe actualul ei partener și a chemat vecinii să le vadă cadavrele

Crimă îngrozitoare din gelozie, în Marea Britanie. Un bărbat și-a ucis fosta iubită și pe actualul ei partener apoi i-a chemat pe vecini să le vadă cadavrele. Acesta a primit închisoare pe viață.

Crimă înfiorătoare, din gelozie. Un bărbat și-a ucis fosta iubită și pe actualul ei partener și a chemat vecinii să le vadă cadavrele
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    01 Mar 2024   •   20:48

Marcus Osborne se alătură listei celor mai mari criminali din Marea Britanie. El i-a ucis pe Katie Higton, în vârstă de 27 de ani, și pe Steven Harnett, în vârstă de 25 de ani, în luna mai a anului trecut, apoi i-a chemat pe vecini să le vadă cadavrele.

Acesta a fost condamnat astăzi la închisoare pe viață. El a intrat cu forța în casa pe care o împărțea cândva cu Katie în Huddersfield și a atacat-o când s-a întors acasă de la o întâlnire la cinematograf. Procurorii au declarat că tânăra s-a luptat cu agresorul, dar a fost înjunghiată de 99 de ori, dintre care peste 20 la față.

Osborne, în vârstă de 35 de ani, și-a folosit apoi telefonul pentru a-l atrage pe Harnett în casă, înjunghiindu-l de 24 de ori și lăsându-l cu organele genitale mutilate.

De asemenea, a violat o altă femeie care se afla în casă și a ținut-o sub amenințarea cuțitului peste noapte. De asemenea, el i-a invitat pe vecini să vadă cadavrele.

Crimele au avut loc la scurt timp după ce Katie a pus capăt relației sale de cinci ani cu Marcus, în urma unui incident de violență domestică, la sfârșitul lunii aprilie, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: crimă Marea Britanie
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close