Antena 3 CNN Externe Crimă înfiorătoare comisă de o româncă, în Italia. Mioara a fost găsită pe stradă, cu un cuțit în mână. E șocant ce au descoperit anchetatorii

Crimă înfiorătoare comisă de o româncă, în Italia. Mioara a fost găsită pe stradă, cu un cuțit în mână. E șocant ce au descoperit anchetatorii

Crimă înfiorătoare comisă de o româncă, în Italia. Mioara a fost găsită pe stradă, cu un cuțit în mână. E șocant ce au descoperit anchetatorii
Sursa foto: Foto: stirilekanald.ro
31 Oct 2019   •   12:10

O crimă înfiorătoare, comisă de o româncă în vârstă de 39 de ani, șochează Italia. Mamă a doi copii, femeia l-a ucis cu sânge rece pe fostul soț, care era un avocat renumit în Peninsulă.

Giuseppe Cardoselli, un cunoscut avocat din orașul din provincia Roma, a fost înjunghiat până la moarte în biroul său de către fosta sa parteneră, românca Mioara Bascoveanu, scrie stirilekanald.ro.

Potrivit anchetatorilor, Mioara s-ar fi prezentat în biroul soțului cu un cuțit cu o lamă de 20 cm și l-ar fi lovit pe bărbat de mai multe ori în gât și în diverse părți ale corpului, lăsându-l într-o baltă de sânge, scrie presa italiană. Ziariștii străini susțin că românca devenise obsedată de fostul soț și se temea că acesta îi poate lua copiii.

Medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului. Românca a fugit pe stradă cu cuțitul în mâini și a fost imediat oprită de carabinieri.

Furia oarbă a româncei ar proveni dintr-o dispută legată de custodia celor două fiice mici. Conform primelor reconstrucții, tensiunile ar fi crescut zi de zi, până la punctul de a genera o adevărată obsesie la femeie. Ea trăia cu teama să nu-și piardă cele două fiice.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close