Antena 3 CNN Externe Crima care a îngrozit Italia! Un român a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce și-a ucis soția cu 28 de lovituri de cuțit

Crima care a îngrozit Italia! Un român a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce și-a ucis soția cu 28 de lovituri de cuțit

Un român a fost condamnat de judecătorii italieni la închisoare pe viață, după ce și-a ucis soția cu 28 de lovituri de cuțit.

Crima care a îngrozit Italia! Un român a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce și-a ucis soția cu 28 de lovituri de cuțit
Sursa foto: rotalianul.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2023   •   17:46

Românul în vârstă de 42 de ani a fost condamnat la închisoare pe viață de judecătorii italieni, după ce și-a înjunghiat soția cu 28 de lovituri de cuțit și apoi i-a incendiat trupul.

Pe lângă această pedeapsă, bărbatul a fost obligat de tribunalul din Italia să plătească despăgubiri record pentru familia victimei, în valoare de un milion de euro.

Crima s-a petrecut în decembrie 2020, după o ceartă aprinsă, într-o cameră a unei vile în care cei doi români locuiau și munceau ca îngrijitori.

Se pare că cei doi soți se certau des în acea perioadă, din cauza faptului că bărbatul dorea să se întoarcă în România, însă soția acestuia voia să rămână în Italia și să muncească în continuare acolo.

Citește și: Tragedie pe mare! O mamă și fiul ei de șapte ani au murit după ce au căzut de pe un feribot

Din păcate, conflictele au devenit din ce în ce mai dure și au culminat cu o faptă care a îngrozit toată Italia.

În acest caz, judecătorii italieni au decis, printr-o hotărâre definitivă, ca românul să fie condamnat la închisoare pe viață, fiind nevoit, de asemenea, să plătească despăgubiri de un milion de euro familiei victimei.

 

×
Subiecte în articol: roman Italia inchisoare pe viata
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close