Antena 3 CNN Externe Crimă şocantă, la Universitatea Yale din SUA: Rămăşiţele unei tinere, găsite într-un perete (VIDEO)

Crimă şocantă, la Universitatea Yale din SUA: Rămăşiţele unei tinere, găsite într-un perete (VIDEO)

Crimă şocantă, la Universitatea Yale din SUA: Rămăşiţele unei tinere, găsite într-un perete (VIDEO)
14 Sep 2009   •   10:18

Descoperire şocantă, la prestigioasa Universitate Yale din Statele Unite. Poliţiştii au găsit ascunse în peretele uneia dintre facultăţi rămăşiţele unei tinere de 24 de ani, studentă la farmacie. Tânăra dispăruse în urmă cu şase zile. iar poliţiştii au căutat-o peste tot.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la universitate o arată pe Annie intrând în clădirea în care se află laboratorul facultăţii. Nicio cameră nu a surprins, însă, momentul în care tânăra părăseşte clădirea.

Înuntru, nici urmă de ea. Poliţia a descoperit însă, în biroul fetei, poşeta, în care se aflau banii, cărţile de credit şi telefonul celular. Peste 100 de anchetatori, ajutaţi de câini poliţişti, au căutat indicii timp de aproape o săptămână.

Niciun colţişor nu a rămas necercetat. Au căutat inclusiv incineratorul de gunoaie. În cele din urmă, i-au găsit trupul, sau ceea ce a mai rămas din el, în peretele laboratorului unde se ştia că a intrat ultima oară. Iar ceea ce se credea a fi o dispariţie misterioasă, s-a transformat acum într-o crimă odioasă.

Annie n-a mai fost de găsit cu cinci zile înainte de nunta ei, planificată să aibă loc duminică, în Long Island. Dar, presa de peste Ocean a scris încă de la început că din discuţiile cu logodnicul şi familia lui Annie, aceasta nu avea motive să fugă înainte de nuntă.

Apoi, a început să se contureze ipoteza crimei. Poliţia a găsit haine pătate de sânge în clădirea în care a fost văzută Annie Lee intrând marţi. În cele din urmă poliţiştii au găsit ascunse în peretele uneia dintre facultăţi rămăşiţele din trupul fetei.

Nu există niciun suspect deocamdată. Universitatea Yale oferă o recompensă de 10 mii de dolari pentru orice informaţie folositoare care ar duce la soluţionarea acestui caz.



Antena 3


×
Subiecte în articol: crima ramasite facultate laborator perete
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close