Antena 3 CNN Externe Crimă transmisă în direct pe Facebook. Poliția a fost mobilizată în tot orașul

Crimă transmisă în direct pe Facebook. Poliția a fost mobilizată în tot orașul

Crimă transmisă în direct pe Facebook. Poliția a fost mobilizată în tot orașul
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
17 Apr 2017   •   09:07

Un bărbat din Cleveland, Statele Unite a comis, ieri, o crimă pe care a transmis-o în direct pe Facebook. El a anunţat tot prin intermediul Facebook  că a mai ucis alte 15 persoane şi pleacă 'înarmat şi periculos' în căutarea unor alte victime, transmite agenţia EFE. 

Oficialii poliției au confirmat crima transmisă pe Facebook, precum şi identitatea autorului, Steve Stephens, în vârstă de 37 de ani, dar deocamdată nu au indicii despre celelalte asasinate pe care acesta afirmă că le-a comis. 

Înaintea acestei crime, Steve Stephens şi-a mărturisit tot pe Facebook dorinţa de a ucide şi sugera în mesaje că vinovată pentru starea în care se află este fosta sa iubită, al cărei nume ar fi Joy Lane. 

Poliţia a confirmat de asemenea că el şi-a ales victima la întâmplare, un bătrân în vârstă de 74 de ani, care i-a ieşit în cale duminică după-amiază. Scena crimei a fost publicată de unele media online, înainte ca Facebook să o retragă. 

În urma incidentului s-a desfăşurat un amplu dispozitiv de securitate pentru capturarea acestui ucigaş, iar populaţia a fost avertizată cu privire la faptele lui.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: crima Facebook Politie oras ucigas
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close