Antena 3 CNN Externe Crimele înfiorătoare din spatele familiei "perfecte". Cadavrele a trei copii nevinovaţi au fost găsite într-o pădure

Crimele înfiorătoare din spatele familiei "perfecte". Cadavrele a trei copii nevinovaţi au fost găsite într-o pădure

Crimele înfiorătoare din spatele familiei "perfecte". Cadavrele a trei copii nevinovaţi au fost găsite într-o pădure
Sursa foto: Foto: passionforpreaching.net
17 Iul 2012   •   07:31

Trupurile neînsufleţite a trei copii şi a unui bărbat au fost găsite într-o pădure din centrul Angliei. Micuţii şi tatăl lor au dispărut în urmă cu câteva zile, fără ca cineva să dea de urma lor. Autorităţile cred că tatăl şi-a înjunghiat mortal copiii iar apoi s-a sinucis.

Soţii Keri şi Ruth Fuller şi cei trei copii ai lor, de şapte, opt şi 12 ani, păreau să ducă viaţa unei familii engleze obişnuite. Bărbatul, licenţiat în biologie moleculară, era şef de producţie la o uzină de hârtie iar soţia sa era artistă. Nu aveau prea mulţi prieteni apropiaţi, dar erau simpatizaţi de vecini şi de toţi cei care-i cunoşteau. Joi, însă, Keri Fuller şi-a luat copiii cu maşina şi de atunci nimeni nu i-a mai văzut. Cercetările au dus la o descoperire şocantă.

Copiii fuseseră ucişi cu lovituri de cuţit iar tatăl lor se aruncase într-o prăpastie de peste 20 de metri. Anchetatorii nu au nicio îndoială că bărbatul şi-a omorât cei trei copii, înainte de a se sinucide.

În ziua dispariţiei, mama copiilor era neobişnuit de agitată iar cu o seară înainte postase pe Facebook un text confuz despre "criza vârstei mijlocii". Deocamdată nu se ştie ce a provocat tragedia iar familia refuză să facă declaraţii.



×
Subiecte în articol: cadavre Anglia copii morti
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close