Antena 3 Externe Criminal din Los Angeles, arestat după 25 de ani cu ajutorul probelor ADN (VIDEO)

Criminal din Los Angeles, arestat după 25 de ani cu ajutorul probelor ADN (VIDEO)

09 Iul 2010   •   21:52
Criminal din Los Angeles, arestat după 25 de ani cu ajutorul probelor ADN (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News

Când nu omora oameni, avea grijă de slujba sa: mecanic la un garaj al poliţiei. Este povestea "Necruţătorului adormit", un criminal în serie care a fost prins de poliţia din Los Angeles după 25 de ani cu ajutorul probei ADN de pe o felie de pizza.

Poliţiştii l-au identificat pe Lonnie David Franklin, cunoscut drept "Necruţătorul adormit" după ce a săvârşit 11 crime, majoritatea în anii '80. Şi-a reluat seria atacurilor în 2007, iar poliţiştii se temeau că nu-l vor prinde niciodată.

Poliţiştii i-au luat urma criminalului, după ce fiul său a fost condamnat pentru posesie ilegală de arme. ADN-ul tânărului a dovedit că acesta era o rudă apropiată a "Necruţătorului adormit", al cărui ADN fusese prelevat de la locul crimelor. Anchetatorii au analizat apoi o bucată de pizza din care suspectul muşcase, un pahar şi câteva şerveţele folosite de el.

Rudele victimelor nu mai sperau că ucigaşul va fi prins după 25 de ani.

Vecinii spun despre criminal că era un bărbat liniştit şi politicos care a lucrat o vreme ca mecanic, în atelierele poliţiei.Antena 3


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close