Antena 3 CNN Externe Cine este criminalul fetiței de 12 ani, găsită moartă într-o valiză, în Paris. S-ar fi lăudat cu fapte macabre

Cine este criminalul fetiței de 12 ani, găsită moartă într-o valiză, în Paris. S-ar fi lăudat cu fapte macabre

Polițiștii din Paris au acuzat-o pe o femeie pentru moartea fetiței de 12 ani, găsită fără suflare într-o valiză, în Paris. Se pare că suspecta s-ar fi lăudat că a vândut organe și membre.

Cine este criminalul fetiței de 12 ani, găsită moartă într-o valiză, în Paris. S-ar fi lăudat cu fapte macabre
Sursa foto: dailymail.co.uk
de Ioana Mircea    |    17 Oct 2022   •   19:09

O femeie de 24 de ani din Algeria, cu probleme psihice grave, Dahbia B a fost acuzată astăzi de uciderea Lolei Daviet.

Se pare că această femeie fără adăpost se numără printre cele patru persoane reținute din cauza crimei misterioase a Lolei, fetița de 12 ani găsită îndesată într-o valiză la Paris, cu numerele 1 și 0 inscripționate pe corpul ei.

O martoră a declarat că suspecta a rugat-o să o ajute să ducă valiza la o mașină, fiind prea grea.

Suspecta s-ar fi lăudat că a vândut organe și bucăți dintr-un corp. Dovezile arată că fetița a fost luată în subsolul clădirii, unde a fost torturată, violată, sugrumată,  iar apoi i s-a tăiat gâtul.

Trupul neînsuflețit al micuței a fost găsit legat în valiza de plastic, aproape de casa ei din capitala Franței. Victima a fost descoperită cu picioarele și încheieturile legate, cu bandă în jurul feței și cu mai multe tăieturi în jurul gâtului, la doar câteva ore după ce a fost dată dispărută de părinții ei, vineri seară.

Imaginile filmate de camerele de supraveghere arată că fetița a intrat în bloc, însă nu a mai apucat să ajungă la familia ei, potrivit dailymail.co.uk.

 

×
Subiecte în articol: paris crimă
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close