Antena 3 CNN Externe Criminal în serie, prins prin aceeași metodă în care își ademenea victimele, în SUA. A primit 160 de ani de închisoare

Criminal în serie, prins prin aceeași metodă în care își ademenea victimele, în SUA. A primit 160 de ani de închisoare

Un ucigaș în serie din America a fost capturat prin aceeași metodă în care își alegea victimele. Bărbatul a primit 160 de ani de închisoare.

Criminal în serie, prins prin aceeași metodă în care își ademenea victimele, în SUA. A primit 160 de ani de închisoare
Sursa foto: Getty Images
de Cerasela Stafie    |    08 Oct 2021   •   16:08

Individul din New Jersey s-a folosit de aplicații de dating pentru a se întâlni cu trei femei, pe care le-a ucis. Totul s-a întâmplat cu cinci ani în urmă.

În timpul procesului, a ieșit la iveală și modul în care a fost capturat de oamenii legii. Procurorii din statul american Essex au dezvăluit că apropiații uneia dintre femeile ucise au deschis un cont fals pe un site de dating. Aceștia l-au contactat pe asasin și au stabilit o întâlnire.

După ce Khalil Wheeler-Weaver, suspectul de 25 de ani, a confirmat, oamenii au anunțat poliția. Tânărul a procedat în acest fel când și-a ales victimele.

O a patra victimă a agresorului a reușit să scape cu viață. Femeia a depus mărturie împotriva acestuia. Tiffany Taylor a relatat cum i s-a schimbat viața, după atac: „toată viața mea s-a dat peste cap... Nu mă mai fardez, nu mai am prieteni. Sunt mereu paranoică. Dar sunt fericită că sunt în continuare în viață".

Ulterior, s-a adresat judecătorilor: „sper să nu-i arătați niciun pic de înțelegere, pentru că el nu are nicio remușcare”, le-a spus ea, potrivit NBC News.

În cadrul procesului, a ieșit la iveală și că bărbatul se face vinovat de răpire, incendiere și profanarea rămășițelor umane. Instanței i-au fost prezentate dovezi, prelevate din telefonul mobil al acuzatului, că acesta folosea aplicații de dating pentru a se întâlni cu femei pentru partide de sex, apoi le strangula. Cadavrele acestora au fost găsite între septembrie și decembrie 2016, în New Jersey.

×
Subiecte în articol: criminal in serie America poliție
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close