Antena 3 CNN Externe Criminalul din Ungaria care şi-a îngropat victimele de vii, membru al unei grupări paramilitare sârbe

Criminalul din Ungaria care şi-a îngropat victimele de vii, membru al unei grupări paramilitare sârbe

Criminalul din Ungaria care şi-a îngropat victimele de vii, membru al unei grupări paramilitare sârbe
Sursa foto: Foto: luuux.com
13 Aug 2011   •   20:30

Au apărut detalii infiorătoare în cazul individului care a îngropat de vii cinci oameni, printre care şi un român, în Ungaria, pentru a le afla codul PIN al cardurilor bancare. Ucigaşul ar fi făcut parte din temutele forţe paramilitare sârbeşti care au luptat în Războiul Civil din Iugoslavia.

Bărbatul ar fi învăţat astfel tacticile de tortură care au adus moartea a patru oameni. Doar românul a supravieţuit, deşi a fost la un pas să fie omorât, pentru cardul pe care avea 300 de euro. Criminalul şi cei doi complici sunt acum pe mâinile poliţiei. Încă trei persoane au fost arestate, cu suspiciunea că l-ar fi ajutat şi ele pe ucigaş.

Ucigaşul ar fi fost membru al grupării paramilitare sârbe Tigrii lui Arkan, cea care a semănat groaza în anii '90. S-a stabilit apoi în Ungaria, cu soţia şi cei doi copii. Suferinzi de sărăcie, au fost ajutaţi de român. Individul n-a ezitat să-şi îngroape de viu prietenul, pentru un card cu 300 de euro. A lăsat lângă el şi doi câini, ca să îl terorizeze. L-a abandonat şi a plecat cu cei doi complici.

 Anchetatorii încearcă acum să afle identităţile celor patru victime găsite de asemenea îngropate.






×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close