Antena 3 CNN Externe Criminalul în serie care a îngrozit lumea: Pot să ucid și în secunda următoare să merg la masă. Polițiștii habar n-au...

Criminalul în serie care a îngrozit lumea: Pot să ucid și în secunda următoare să merg la masă. Polițiștii habar n-au...

Criminalul în serie care a îngrozit lumea: Pot să ucid și în secunda următoare să merg la masă. Polițiștii habar n-au...
11 Oct 2019   •   14:17

William Clyde Gibson a fost condamnat la moarte după ce a ucis trei femei. Prima victimă a bărbatului din Statele Unite a fost o femeie în vârstă de 44 de ani.

Omul a avut un răspuns incredibil când a fost întrebat de ce a ucis-o pe victimă “Aşa am simţit. Nu trebuia să am un motiv…“.

Criminalul nu are nicio remușcare. “Nu cred că simt niciun fel de compasiune. Pur şi simplu nu m-au afectat. Pot să ucid şi, în secunda următoare, să merg la masă. Nu îmi pasă!“, a fost reacția lui William Clyde Gibson, potrivit thesun.co.uk.

“La început, eram puţin nervos… Eram destul de agitat. Apoi, după prima crimă… m-am obişnuit. A început să fie ceva aproape natural“, a adăugat ucigașul.

“Poliţiştii habar nu au câţi am ucis, de fapt. Motivul e simplu: nu le-am spus chiar tot ce am făcut…”, a anunţat Gibson comiterea altor crime, în afara celor trei femei.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close