Antena 3 CNN Externe Criptomoneda dogecoin a scăzut cu 30% după comentariile lui Elon Musk din timpul unei emisiuni

Criptomoneda dogecoin a scăzut cu 30% după comentariile lui Elon Musk din timpul unei emisiuni

Prețul criptomonedei dogecoin a scăzut o treime duminică, 9 mai, după ce miliardarul Elon Musk a făcut un comentariu în timpul emisiunii de divertisment Staurday Night Live.

Criptomoneda dogecoin a scăzut cu 30% după comentariile lui Elon Musk din timpul unei emisiuni
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    10 Mai 2021   •   10:56

Observatorii criptomonedelor aveau mari așteptări cu privire la ceea ce ar spune directorul executiv al Tesla, Elon Musk, în timpul discursului său de gază a celebrei emisiuni de divertisment americane Saturday Night Live.

Cu toate acestea, apariția lui Musk a avut efectul opus celui așteptat de investitori.

Acesta a prezentat-o pe mama lui, Maye, telespectatorilor, care a spus că este încântată că va primi de Ziua Mamei un cadou de la fiul ei, dar a adăugat: „Sper doar că nu este dogecoin”.

Într-o altă parte a emisiunii, Musk a fost întrebat: „Ce este dogecoinul?” El a răspuns: „Este viitorul monedei. Este un vehicul financiar de neoprit care va prelua lumea ”.

Când un membru al distribuției l-a întrebat dacă criptomoneda este o „agitație”, Musk a răspuns: „Da, este o agitație” și a râs.

Dogecoin, o criptomonedă asemănătoare bitcoinului, a scăzut cu 35% după comentariul lui Elon Musk, ajungând la 0,47 dolari.

Până duminică seară și-a revenit ușor, ajungând la 0,49 dolari, deși acest lucru a fost cu mult sub pragul de 0,68 dolari pe care îl atinsese înainte de weekend pe fondul interesului crescut al investitorilor. 

Valoarea monedei digitale a început să scadă brusc în timpul programului, care a fost transmis pe YouTube pentru prima dată, transmite The Guardian.

Elon Musk este diagnosticat cu afecțiunea Asperger

Miliardarul Elon Musk a dezvăluit sâmbătă seară că este prima persoană cu sindromul Asperger care găzduieşte emisiunea „Saturday Night Live” de la NBC.

În deschiderea emisiunii, acesta a vorbit despre cum a postat uneori comentarii ciudate pe rețelele de socializare. „Pentru oricare persoane pe care am ofensat-o, vreau doar să spun: Am reinventat mașinile electrice și trimit oameni pe Marte într-o rachetă, ați crezut că voi fi un tip calm și normal?”

Sindromul Asperger este o tulburare din spectrul autismului. Acesta se distinge de alte tipuri de autism printr-o abilitate intelectuală mai crescută și aptitudini lingvistice mai bune, potrivit Autism Speaks.

 

×
Subiecte în articol: criptomoneda Elon Musk
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close