Antena 3 CNN Externe Criza imigranţilor. Ungaria a reţinut 5.386 de persoane care au încălcat regimul de la frontieră

Criza imigranţilor. Ungaria a reţinut 5.386 de persoane care au încălcat regimul de la frontieră

Criza imigranţilor. Ungaria a reţinut 5.386 de persoane care au încălcat regimul de la frontieră
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
de S.T.    |    07 Sep 2015   •   12:13

Ungaria a reţinut aproximativ 5.400 de persoane care au încălcat regimul de la frontieră în acest weekend, a anunţat luni serviciul de presă al poliţiei, potrivit MTI.
   
Potrivit unui raport publicat pe site-ul poliţiei, 2.181 de persoane au fost reţinute vineri, 1.002 sâmbătă şi 2.203 duminică.

Proceduri penale pentru trafic de persoane au fost demarate împotriva unui număr de 38 de persoane, dar şi împotriva altor cinci, pentru falsificare de decumente, potrivit aceleiaşi surse.
   
Aproximativ 5.000 de imigranţi au sosit în Serbia, via Macedonia, începând de duminică dimineaţa, iar aproximativ jumătate dintre ei se îndreaptă deja către frontiera ungară, potrivit unui corespondent al postului ungar M1.
   
Acesta este cel mai mare "val" de imigranţi care ajunge în Serbia şi care ar urma să sosească la frontiera cu Ungaria în câteva zile, a transmis corespondentul M1 de la Presevo.
   
Traficul era închis, în continuare, luni dimineaţa, prin "vechiul" punct de trecere a frontierei de pe autostrada numărul unu de la Hegyeshalom, o localitate de la frontiera ungaro-austriacă, potrivit unui corespondent de la faţa locului. Doar autobuze cu imigranţi aveau permisiunea să-l traverseze, potrivit aceleiaşi surse.

Citeşte şi:

Militarii din Ungaria au ordin să tragă în imigranţi? Răspunsul premierului Viktor Orban

×
Subiecte în articol: Ungaria imigranti criza imigranţilor
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close