Antena 3 Externe Criză mare! O prostituată din SUA prestează pentru cheeseburgeri de la McDonald's

Criză mare! O prostituată din SUA prestează pentru cheeseburgeri de la McDonald's

de S.T.    |    03 Apr 2012   •   09:36
Criză mare! O prostituată din SUA prestează pentru cheeseburgeri de la McDonald's Foto: theweeklyvice.com

O prostituată din statul american Florida a fost arestată după ce a acceptat să facă sex cu un poliţist sub acoperire, relatează theweeklyvice.

Christine Baker, în vârstă de 45 de ani, a fost acostată de poliţistul care se plimba prin zonă în căutare de prostituate. Acesta a întrebat-o pe femeie dacă vrea să facă împreună cu el o plimbare şi, după ce femeia s-a urcat în maşina lui, conversaţia a căpătat o tentă sexuală.

Christine Baker a acceptat să facă sex cu poliţistul aflat sub acoperire în schimbul a doi cheeseburgeri de la McDonald's. Să fie oare atât de mare criza în SUA?

După ce bărbatul a cumpărat mâncarea, în valoare de nici 3 dolari, prostituata i-a mai cerut şi bacşiş. Apoi, vrând să-şi practice ruşinoasa meserie, i-a spus poliţistului să-şi parcheze maşina într-o zonă ferită de ochii lumii.

Poliţistul a acuzat-o pe femeie de prostituţie şi a arestat-o. Femeia urmează să se prezinte în faţa judecătorilor la data de 1 mai.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close