Antena 3 CNN Externe Ministrul Turismului din Croaţia lansează campania "Insule fără COVID-19"

Ministrul Turismului din Croaţia lansează campania "Insule fără COVID-19"

Campania "Insule fără Covid-19" oferă turiştilor informaţii atunci când vizitează insulele care au mai puţine cazuri de coronavirus decât pe continent, fiind considerate "zone verzi".

Ministrul Turismului din Croaţia lansează campania "Insule fără COVID-19"
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    19 Apr 2021   •   12:48

"Harta epidemiologică a Croaţiei include insulele în statistica generală a cazurilor de COVID-19, deşi incidenţa este mult mai mică decât cea de pe continent", a declarat Ministrul într-o declaraţie.

Nikolina Brnjac, Ministrul Turismului şi al Sportului a spus că insulele sunt de o importanţă excepţională pentru industria turismului din Croaţia, deoarece reprezintă o parte majoră a încasărilor turistice.

"De asemenea, o treime din veniturile de şedere peste noapte vin de aici, aşa că acesta e un alt motiv important pentru care trebuie să cunoaştem situaţia epidemiologică exactă. Multe dintre insule sunt considerate zone verzi", a mai declarat ea. 

Site-ul www.safestayincroatia.hr oferă vizitatorilor informaţii legate de răspândirea coronavirs în diferitele zone ale ţării, localizarea punctelor de testare COVID-19, informaţii legate de transportul pe uscat, în aer sau pe apă dintre insule şi continent, şi date separate despre fiecare dintre cele 47 de insule.

×
Subiecte în articol: vacanţă Croatia COVID-19 coronavirus
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close