Antena 3 CNN Externe Cruzime de nedescris. O mamă şi-a ucis copilul pentru că nu reuşea să memoreze Coranul

Cruzime de nedescris. O mamă şi-a ucis copilul pentru că nu reuşea să memoreze Coranul

Cruzime de nedescris. O mamă şi-a ucis copilul pentru că nu reuşea să memoreze Coranul
Sursa foto: Foto: tlcinstitute.wordpress.com
de S.T.    |    06 Dec 2012   •   18:59

O mamă a fost găsită vinovată, miercuri, de uciderea propriului copil, în vârstă de şapte ani, sub pretextul că nu a reuşit să memoreze Coranul, relatează AFP.
   
Sara Ege, în vârstă de 33 de ani, originară din Marea Britanie, şi-a supus copilul unui tratament inuman, lovindu-l în repetate rânduri cu un băţ, atunci când acesta nu reuşea să memoreze versete din Coran, potrivit rapoartelor tribunalului din Cardiff, Ţara Galilor.
   
Britanica a fost găsită vinovată de omor şi obstrucţionarea justiţiei, iar pedeapsa va fi fixată la începutul lui 2013.
   
Poliţia crezuse iniţial că băiatul a decedat într-un incendiu care a izbucnit în iulie 2010 în casa din Cardiff a familiei. Ulterior, analizele au arătat că băiatul era deja mort la momentul izbucnirii incendiului.
   
Sara Ege a negat în instanţă uciderea copilului său, acuzându-şi soţul pentru această faptă. În final ea a recunoscut faptele, afirmând că a fost constrânsă să comită crima sub presiunea soţului şi a familiei.
   
În mărturie, tânăra femeie a explicat că fiul ei a căzut la pământ murmurând versete din Coran. Ea a decis să dea foc trupului neînsufleţit, deoarece era "foarte nervoasă".

Sara Ege a afirmat că nu se putea abţine de la a-l lovi pe fiul său, afirmând în mai multe rânduri că era încurajată de diavol.
   
În urma procesului, femeia a fost internată pentru câteva luni într-o clinică psihiatrică.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie Coran copil ucis Coran proces
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close