Antena 3 CNN Externe Cum a ajuns o româncă să dirijeze averea celui mai mare traficant de arme din lume

Cum a ajuns o româncă să dirijeze averea celui mai mare traficant de arme din lume

Cum a ajuns o româncă să dirijeze averea celui mai mare traficant de arme din lume
de O.P.    |    10 Iul 2012   •   09:31

Şi-a început viaţa publică la vârsta de 18 ani, atunci când s-a decis să intre în politică, iar în prezent a ajuns să fie numit "magnatul războiului" în India. Abhishek Verma este recunoscut de cele mai importante firme internaţionale specializate în apărare, fiind considerat "omul bazar" în ceea ce priveşte armele de pe piaţa din India.

Verma nu este un fugar tipic. El nu s-a ferit niciodată de publicitate, ba chiar i-a plăcut atunci când a apărut în faţa camerelor de filmat. Nici viaţa personală nu este una care se încadrează în tipare.

Abhishek Verma s-a căsătorit cu românca Anca Neacşu, care în prezent îi conduce afacerile, şi îi dirijează averea. Însă, pentru că şi-au jurat că vor fi împreună la bine şi la rău, atât Verma, cât şi Anca sunt urmăriţi acum de Biroul Central de Investigaţii din India pentru fraude şi trafic cu arme.

Mai mult, în urmă cu o lună au fost arestaţi sub acuzaţia că ar fi primit bani din partea unei firme elveţiene pentru a interveni la Guvernul indian într-un caz de corupţie.

"Cazul Abhishek este important pentru India, deoarece acest personaj are legături cu foarte multe tranzacţii cu armament“, a declarat un ofiţer care se ocupă de caz. "El conduce Ganton USA şi Ganton India şi cunoaşte o serie de lucruri despre tranzacţiile cu armament şi lobby-ul ilegal“.







×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close