Antena 3 CNN Externe Cum a fost bătut un poliţist italian de doi români de etnie romă care l-au confundat cu un spălător de parbrize

Cum a fost bătut un poliţist italian de doi români de etnie romă care l-au confundat cu un spălător de parbrize

Cum a fost bătut un poliţist italian de doi români de etnie romă care l-au confundat cu un spălător de parbrize
Sursa foto: Foto: ilpvideo.com
30 Mar 2012   •   12:58
Doi români de etnie romă au fost arestaţi ieri la Roma după ce au atacat un poliţist. La momentul incidentului însă, cei doi agresori nu ştiau că au de-a face cu un om al legii, ci credeau că bărbatul este, ca şi ei, un spălător de parbrize, care încearcă să le ia locul în intersecţia unde au "trudit" în ultimii zece ani.

Poliţistul italian s-a înarmat cu o găleată, un ştergător de parbrize şi s-a aşezat într-o intersecţie aglomerată a Romei. Acţiunea poliţiei îi viza pe spălătorii de parbrize, împotriva cărora s-au primit în ultima vreme numeroase plângeri din partea şoferilor. Nu a trecut mult timp şi a fost abordat de doi români de etnie romă, care au început să-şi apere teritoriul.

Când au văzut că bărbatul nu se vrea să plece cu vorbă bună, cei doi români au trecut la violenţă. Bărbatul a încercat să le spună le-a spus că este de fapt poliţist. Prea târziu. Cei doi au continuat să-l bată.

Românii de etnie romă sunt acuzaţi de violenţă şi împotrivire la arestare.

 

 

 

×
Subiecte în articol: romani roma
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close