Antena 3 CNN Externe Cum a reușit un băiețel de nouă ani să schimbe o lege în orașul său. „A fost creată acum mulți ani și este învechită” - VIDEO

Cum a reușit un băiețel de nouă ani să schimbe o lege în orașul său. „A fost creată acum mulți ani și este învechită” - VIDEO

Cum a reușit un băiețel de nouă ani să schimbe o lege în orașul său. „A fost creată acum mulți ani și este învechită” - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
05 Dec 2018   •   16:08

Dane Best este un băiețel, în vârstă de nonă ani, din Severance, Colorado, care a convins conducerea administrativă din orașul lui să modifice o lege.

Copilul s-a prezentat în fața consilierilor locali cu argumente prin care să îi determine să ia atitudine cu privire la o lege ce le interzicea copiilor să se bucure din plin de sezonul de iarnă.

Cu multă vreme în urmă, bulgării de zăpadă au fost catalogați drept proiectile, iar legea interzicea aruncarea lor sau a pietrelor, iar Dane și-a dorit ca acest lucru să fie schimbat.

„Sunt astăzi aici în speranța de a schimba legea privind aruncarea bulgărilor de zăpadă. Cred că aceasta este o lege învechită. A fost creată acum mulți ani. Copiii vor să se bată cu bulgări fără să încalce legea”, a spus Dane Best.

Curajul și argumentele băiețelului au convins autoritățile să voteze în unanimitate modificarea legii, potrivit greeleytribune.com.

×
Subiecte în articol: lege oras
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close