Antena 3 CNN Externe Cum arată această tânără după o injecţie cu silicon. Medicii nu i-au mai dat şanse de supravieţuire: "A fost pur şi simplu MUTILATĂ"

Cum arată această tânără după o injecţie cu silicon. Medicii nu i-au mai dat şanse de supravieţuire: "A fost pur şi simplu MUTILATĂ"

Cum arată această tânără după o injecţie cu silicon. Medicii nu i-au mai dat şanse de supravieţuire: "A fost pur şi simplu MUTILATĂ"
de O.P.    |    03 Iul 2014   •   06:39

 O femeie din Statele Unite a sfârşit mutilată după ce a urmat un tratament estetic. Medicii au fost nevoiţi să îi amputeze mâinile şi picioarele ca să îi salveze viaţa, după ce un bărbat care se dădea drept medic estetician i-a injectat silicon industrial în fese.

Deşi incidentul a avut loc în 2010, femeia a fost de acord abia acum să îşi spună povestea în faţa camerelor de filmat.



Când Apryl Brown a fost adusă la spital, după ce medicul "de ocazie" i-a injectat silicon industrial în fese, medicii nu i-au mai dat femeii nicio şansă să mai scape cu viaţă.

Cosmeticiană de profesie, femeia avea un cabinet de înfrumuseţare. Acolo a aflat, de la o clientă, despre un medic ce făcea injecţii cu silicon femeilor dornice să arate bine dar la un preţ cu mult sub cel al pieţei. Fără să se gândească la riscuri, l-a vizitat imediat. După mai multe injecţii în posterior, ţesuturile au început să i se necrozeze.



Femeia a suferit 27 de intervenţii chirurgicvale până acum. Medicii spun că a fost un miracol că a supravieţuit. Cu toate acestea, femeia şi-a pierdut atât mâinile, de la încheietură, cât şi picioarele, de la genunchi în jos.

Femeia a reuşit să se recupereze. A primit proteze cu care a învăţat să meargă şi chiar să scrie. Ea spune că şi-a spus povestea pentru că nu vrea ca alte femei să ajungă în această situaţie, căutând frumuseţea artificială la un preţ mic.

×
Parteneri
Mircea Badea, despre femeia căreia îi datorează toată cariera
x close