Antena 3 CNN Externe Cum arată PALATUL construit dincolo de aceste garduri aurite. "Materialele au costat sute de MILIOANE de euro"

Cum arată PALATUL construit dincolo de aceste garduri aurite. "Materialele au costat sute de MILIOANE de euro"

Cum arată PALATUL construit dincolo de aceste garduri aurite. "Materialele au costat sute de MILIOANE de euro"
de O.P.    |    10 Iun 2013   •   07:46

În timp ce marea majoritate a oamenilor se mulţumeşte cu un apartament de 48m2, există oameni care reinventează luxul. Rusia a rămas uimită atunci când au fost publicate imagini cu palatul fraţilor Vasiliev.

Cei doi şi-au început afacerile cu un magazin de închirieri de filme, apoi au adus din Europa maşini de distilat alcoolul, pe care le-au vândut peste tot în Rusia şi s-au lansat şi în afacerea cu maşini.

În prezent, fraţii Vasiliev deţin controlul asupra terminalelor de petrol din Petersburg, care reprezintă aproximativ 15% din resursele totale din Regiunea Baltică.

Pentru că se respectă, fraţii Vasiliev şi-au construit un adevărat palat. "Casa" are zeci de încăperi, iar pentru realizarea lor s-au folosit numai pietre naturale: 19 tipuri de marmură, importate din Italia, uşile sunt făcute din carapace de broască ţestoasă, iar podelele sunt făcute din cel mai scump lemn existent pe piaţă.



Asemănătoare casei fraţilor Vasiliev este şi casa fostului preşedinte, actualului premier rus, Dmitri Medvedev. Vila se află în Grand Utrish şi este echipată cu heliport şi lac.


×
Subiecte în articol: palate lux Dmitri Medvedev
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close