Antena 3 CNN Externe Cum au făcut doi români zeci de mii de euro în Franţa. Au furat din bagaje folosind un singur geamantan

Cum au făcut doi români zeci de mii de euro în Franţa. Au furat din bagaje folosind un singur geamantan

Cum au făcut doi români zeci de mii de euro în Franţa. Au furat din bagaje folosind un singur geamantan
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Oct 2017   •   21:53

Zeci de pasageri ai autobuzelor care făceau transferul între Paris și aeroportul Beauvais au raportat furturi valoroase din bagaje, potrivit observator.tv.

Șoferul unuia dintre autobuze a observat un geamantan din cală care se mișca singur. Considerând că cineva își transportă animalul de companie cu geamantanul, lucru total inuman, a înștiințat organele abilitate să ia masuri. Ajunși la destinație, când au deschis geamantanul, au văzut că înăuntru era un român. 

Tânărul a încercat să mintă, inițial, spunând că se află acolo pentru că n-a vrut să plătească bilet, însă la un control al obiectelor aflate în geamantan s-a aflat că cele două laptop-uri și camere video nu-i aparțineau, la fel și suma de bani insemnată care se afla în posesia sa.

Hoția era simplă. Românul intra în geamantan, un alt român îl băga la cala autobuzului, în timpul mersului acesta ieșea din geamantan și începea să cotrobăie prin bagaje. Lua tot ce era de valoare, apoi intra înapoi în geamantan și era ridicat de la sosire de partenerul său. 

Cel din interiorul valizei a primit o sentință de închisoare de opt luni luni, iar celălalt a primit o sentință de închisoare de un an din cauza cazierului său mai grav, a declarat procurorul Florent Boura.    

×
Subiecte în articol: romani bani bagaje furat Franta
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close