Antena 3 CNN Externe Cum au operat hoţii de diamante din Bruxelles. Ce au povestit martorii şi care este reacţia autorităţilor belgiene

Cum au operat hoţii de diamante din Bruxelles. Ce au povestit martorii şi care este reacţia autorităţilor belgiene

Cum au operat hoţii de diamante din Bruxelles. Ce au povestit martorii şi care este reacţia autorităţilor belgiene
Sursa foto: Foto: www.airport-data.com
20 Feb 2013   •   07:30

Jaf ca în filme pe aeroportul internaţional din Bruxelles. Opt hoţi au prădat o maşină blindată cu diamante în valoare de peste 40 de milioane de euro. Este evident că jaful a fost foarte bine plănuit. Hoţii aveau uniforme de poliţie şi au folosit o maşină cu girofar.

Membrii conducerii aeroportului din Bruxelles spun că hoţii au tăiat gardul aeroportului în au pătruns cu maşinile până în apropierea locului unde avionul se pregătea de decolare.

Martorii spun că hoţii, în număr de opt, erau îmbrăcaţi în uniforme de poliţie, iar maşinile folosite în timpul jafului aveau girofar.

Toată operaţiunea a durat doar câteva minute. Hoţii au fugit cu încărcătura de diamante brute şi tăiate fără să tragă nici măcar un foc de armă.

Autorităţile belgiene nu îşi pot explica modul în care au reuşit hoţii să treacă de sistemul de securitate al aeroportului, unul dintre cele mai sigure din lume.




×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close