Antena 3 CNN Externe Cum îşi bat joc aceste asistente de bolnavii aflaţi în comă. "Mi-a venit rău când le-am văzut în salon cu soţia mea"

Cum îşi bat joc aceste asistente de bolnavii aflaţi în comă. "Mi-a venit rău când le-am văzut în salon cu soţia mea"

Cum îşi bat joc aceste asistente de bolnavii aflaţi în comă. "Mi-a venit rău când le-am văzut în salon cu soţia mea"
de O.P.    |    24 Mai 2013   •   07:31

Respectul si empatia pentru persoanele suferinde nu mai sunt de foarte mult timp trecute în CV-ul asistentelor. Sub pretextul salariilor foarte mici, acestea au ajuns să îşi facă munca mai mult în bătaie de joc.

Aşa titrează toate ziarele şi site-urile din Perm, Rusia, oraş în care Tatyana Kataeva şi Marina Shibanova au făcut lucruri revoltătoare în saloanele pacienţilor aflaţi în comă.

Ele s-au fotografiat jucându-se cu aparatele de resuscitare, sau consumând sângele donatorilor din perfuzii, ori pur şi simplu distrându-se pe seama pacienţilor muribunzi.

Asistenta şefă, Natalia Meek a declarat că aceste fotografii au fost făcute în cadrul concursului desfăşurat în spital, care poartă numele: "Bunătatea şi mila în spital".

Directoarea spitalului nu numai că nu le-a pedepsit pe cele două asistente, ci mai mult, le-a şi luat apărarea: "A fost totul foarte comic. Mă bucur că nu se lasă deprimate de munca pe care o fac. Asistenţii medicali sunt şi ei oameni, asta arată pozele făcute".

×
Subiecte în articol: sistem medical
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close