Antena 3 CNN Externe Cum îţi alegi un soţ? Faci o vizită la magazinul de bărbaţi

Cum îţi alegi un soţ? Faci o vizită la magazinul de bărbaţi

Cum îţi alegi un soţ? Faci o vizită la magazinul de bărbaţi
de S.T.    |    13 Sep 2012   •   09:35

La Paris s-a deschis un magazin care expune în vitrine... bărbaţi, pentru a fi aleşi de femeile care-şi caută un soţ. Iniţiativa vine din partea unei agenţii matrimoniale şi se adresează, evident, doar clientelei dotate cu simţul umorului.

Magazinul de logodnici se află la o adresă cu nume predestinat, pe strada Fericirii. Organizatorii nu au dus lipsă de voluntari dornici să ia loc în vitrine. Fiecare şi-a ales singur câte un personaj pe care să-l interpreteze, iar femeile au asaltat magazinul chiar de la deschidere, fie cu gândul la o relaţie serioasă, fie, pur şi simplu, din curiozitate.

Până acum, agenţia le propunea bărbaţilor să-şi posteze profilul pe internet, pentru ca femeile să-şi poată alege partenerul potrivit. Acum, aceiaşi bărbaţi pot fi văzuţi şi evaluaţi în carne şi oase.

În ciuda aparenţelor, afacerea este foarte serioasă: în patru ani, pe situl agenţiei s-au înscris 4.700.000 de oameni şi alte câteva mii li se alătură în fiecare zi.

Magazinul nu va funcţiona la Paris decât până la sfârşitul săptămânii, după care se va deplasa în alte oraşe din Franţa şi chiar din străinătate.

×
Subiecte în articol: sot paris sot Franta
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close