Antena 3 CNN Externe "Cum s-ar simţi dacă cineva s-ar poza cu testiculele lui pe cap?" Fotografia care a stârnit mii de controverse

"Cum s-ar simţi dacă cineva s-ar poza cu testiculele lui pe cap?" Fotografia care a stârnit mii de controverse

"Cum s-ar simţi dacă cineva s-ar poza cu testiculele lui pe cap?" Fotografia care a stârnit mii de controverse
Sursa foto: Foto: uncyclopedia.wikia.com
21 Noi 2012   •   20:41

Un politician spaniol a stârnit furia după ce a postat o fotografie cu testiculele unui cerb mort pe cap.

Carlos Delgado, ministrul Turismului din Insulele Baleare, a fost numit "o ruşine pentru ţară", odată cu fotografia făcută la vânătoare anul trecut.

Activiştii pentru drepturile animalelor au pus la îndoială tipul de turism pe care ministrul încearcă să îl aducă în staţiunile de vacanţă din Ibiza, Mallorca, Menorca şi Formentera, insule care atrag mii de turişti anual.

Chesús Yuste, de la Asociaţia Parlamentară pentru Apărarea Animalelor, a declarat că imaginea, în care ministrul este însoţit de un altul care stă cu puşca pe cadavrul cerbului, este un bin exemplu de abuz asupra animalelor.

Utilizatorii Twitter au criticat, de asemenea, politicianul din Partidul Popular, care era primar al municipiului Calvia în momentul în care a făcut fotografia.

"E o brută şi un criminal, ce fel de persoane sunt politicienii din Spania?"

Altul a spus: "Ministrul trebuie să plece! Cum ar fi dacă cineva i-ar tăia testiculele şi ar face poză cu ele pe cap? Ce imbecil!"


×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close