Antena 3 CNN Externe Cum să locuieşti GRATIS lângă Kate Moss sau Jude Law. Mai mulţi est-europeni au ocupat abuziv o vilă

Cum să locuieşti GRATIS lângă Kate Moss sau Jude Law. Mai mulţi est-europeni au ocupat abuziv o vilă

Cum să locuieşti GRATIS lângă Kate Moss sau Jude Law. Mai mulţi est-europeni au ocupat abuziv o vilă
Sursa foto: Foto: dailymail. co.uk
25 Noi 2011   •   09:55

Un grup de est-europeni a ocupat abuziv o casă de cinci milioane de lire sterline, aflată într-un cartier exclusivist din Londra. Când au fost luaţi la rost, aceştia au spus că... nu îşi pot permite chiria în capitala britanică, informează Daily Mail.

Casa care a fost ocupată în mod abuziv se află în apropiere de locuinţele fotomodelului Kate Moss şi actorului Jude Law.

Vecinii au alertat poliţia, însă autorităţile au replicat că nu este treaba lor. Proprietarul, un dezvoltator imobiliar, ştie că imobilul a fost ocupat.

Într-o înştiinţare legală, ocupanţii îl ameninţă pe proprietar cu acţiuni judiciare dacă va încerca să intre în casă.

Tinerii est-europeni au pus un afiş pe fereastra din faţă în care revendică "drepturile ocupantului" unei clădiri abandonate, în baza legii penale.

"Orice intrare în acest perimetru fără permisiunea noastră este o infracţiune penală, întrucât fiecare dintre noi, care suntem în posesie fizică, se opune unei asemenea intrări", se arată în inştiinţare.

Potrivit lui Farukl Islam, proprietarul unui restaurant din apropiere, cei şase est-europeni, de 18-19 ani, care s-au mutat în casă, nu ies din locuinţă ziua, dar circulă frecvent noaptea.

O tânără poloneză, în vârstă de 24 de ani, declară că a fost nevoită să ocupe această casă, deoarece nu îşi permite să plătească chirie în capitala britanică.

"Proprietarul ştie că suntem aici, aşa că totul este clar şi nimeni nu suferă. Întotdeauna încercăm să găsim clădiri care sunt goale şi abandonate" a adăugat tânăra.


 

×
Subiecte în articol: Londra Marea Britanie
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close