Antena 3 Externe Cum se comportă regina când se află la Balmoral, în vacanța de vară? Nimeni nu știa asta despre regina Elisabeta! 

Cum se comportă regina când se află la Balmoral, în vacanța de vară? Nimeni nu știa asta despre regina Elisabeta! 

03 Iul 2018   •   16:38
Cum se comportă regina când se află la Balmoral, în vacanța de vară? Nimeni nu știa asta despre regina Elisabeta! 

Puțini sunt cei care știu că reședința de suflet a reginei Elisabeta nu este Palatul Buckingham, ci castelul Balmoral din Scoția. Acolo, monarhul britanic își petrece, an de an, vacanța de vară și reușește să strângă laolaltă toată familia regală. Totul se petrece în spatele ușilor închise, cu un staff restrâns, astfel încât regina Elisabeta și soțul ei, prințul Philip, se pot desfășura fără restricții ori grija ochiului public.

Așa se face că activitățile întreprinse de regina Elisabeta pe proprietatea Balmoralului sunt unele complet diferite față de cele de la Palatul Buckingham, unde are la dispoziție sute de angajați. Potrivit angajatei Sheena Stuart, cea care are grijă de palat în lipsa suveranei, Prințul Philip și Regina Elisabeta petrec clipe incredibile în reședința lor de vară, apucând să facă lucruri pe care nu le-ar face în mod obișnuit. 

FOTO AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close