Antena 3 CNN Externe Cum trăieşte acum fiul lui Pablo Escobar și ce s-a întâmplat cu averea de zeci de miliarde de dolari a tatălui său

Cum trăieşte acum fiul lui Pablo Escobar și ce s-a întâmplat cu averea de zeci de miliarde de dolari a tatălui său

Cum trăieşte acum fiul lui Pablo Escobar și ce s-a întâmplat cu averea de zeci de miliarde de dolari a tatălui său
08 Iun 2018   •   12:59

Despre moartea tatălui său, Juan Pablo Escobar susţine că nu corespunde variantei cunoscute de publicul larg.

„El nu a murit aşa cum ni s-a spus. Întotdeauna mi-a spus că, în situaţia în care ar fi prins, se va sinucide. Mi-a mărturisit că are 15 gloanţe în pistol, 14 pentru duşmani şi unul pentru el însuşi. Niciodată nu folosea telefonul când se ascundea, însă în ziua morţii sale, l-a folosit de peste şapte ori, ştiind că apelul va fi urmărit. Cu siguranţă a vrut să fie găsit cu un scop”, povesteşte fiul traficantului.

Juan Pablo Escobar se declară nemulţumit de faptul că este, în continuare, asociat cu imaginea tatălui său şi cu crimele acestuia, chiar dacă şi-a cerut personal scuze victimelor.

Despre poveştile iscate în jurul numelui tatălui său, Juan Pablo Escobar spune că sunt departe de realitate. „El este înfăţişat ca un super-erou, care se ascundea în locuinţe de lux, dar această variantă se potriveşte mai degrabă unui scenariu de Hollywood. În realitate, tatăl meu alegea să se ascundă în cocinile porcilor şi în locuri în care stau oamenii săraci, în niciun caz milionarii ca el”, potrivit businessmagazin.ro.

 

×
Subiecte în articol: Pablo Escobar tata
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close