Antena 3 CNN Externe Un cuplu din India s-a căsătorit în avion, alături de 160 de invitați pentru a evita restricțiile

Un cuplu din India s-a căsătorit în avion, alături de 160 de invitați pentru a evita restricțiile

Un cuplu din India a decis să facă nunta într-un avion pentru a scăpa de restricțiile impuse de Covid-19. Cei doi au închiriat avionul și au chemat cele mai apropiate persoane pentru a le fi alături la marele eveniment.

Un cuplu din India s-a căsătorit în avion, alături de 160 de invitați pentru a evita restricțiile
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    26 Mai 2021   •   10:46

Nuntașii au sărbătorit la bordul avionului închiriat. Evident, nu a fost respectată regula distanțării sociale și nimeni n-a purtat mască de protecție. În statul Tamil Nadu, de unde sunt îndrăgostiții, nunțile nu se pot organiza decât cu 50 de invitați.

Statul Tamil Nadu, de unde ar fi decolat avionul, a impus recent restricții dure, limitând nunțile la 50 de invitați. Autoritatea de aviaţie civilă din India a dispus o anchetă şi a suspendat echipajul aeronavei.

Un purtător de cuvânt al SpiceJet a declarat pentru Indian Express că Boeing 737 a fost rezervat de la Madurai la Bangalore de către un agent de turism pentru o călătorie care ar fi fost făcută după o nuntă.

De asemenea, potrivit acestuia, clientul a fost „informat în mod clar cu privire la regulile impuse Covid care trebuie respectate și i s-a interzis organizarea oricărei activități la bordul avionului.

Un reprezentant al companiei SpiceJet a declarat că persoanele prezente la bord "au fost informate în detaliu, în scris şi verbal, cu privire la regulile de distanţare socială şi de siguranţă care trebuie respectate în conformitate cu directivele privind COVID-19, la aeroport şi la bordul aeronavei pe tot parcursul călătoriei".

"În pofida solicitărilor şi atenţionărilor repetate, pasagerii nu au respectat directivele, iar compania va lua măsurile corespunzătoare în conformitate cu regulile", a adăugat el.

 

×
Subiecte în articol: nunta avion india restricţii
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close