Antena 3 CNN Externe Un cuplu ucrainean s-a căsătorit pe front cu alai înarmat cu flori și puști. Le-a fost alături şi primarul Kievului, Vitali Klitschko

Un cuplu ucrainean s-a căsătorit pe front cu alai înarmat cu flori și puști. Le-a fost alături şi primarul Kievului, Vitali Klitschko

În mijlocul războiului, un cuplu din forțele teritoriale de apărare ale Ucrainei s-a căsătorit pe front, îmbrăcaţi în uniforme militare, în apropiere de Kiev, în plină invazie rusească.

Un cuplu ucrainean s-a căsătorit pe front cu alai înarmat cu flori și puști. Le-a fost alături şi primarul Kievului, Vitali Klitschko
Sursa foto: Twitter
de Georgiana Adam    |    06 Mar 2022   •   23:02

Doi militari ucraineni şi-au unit destinele în plin război declanșat de Rusia în Ucraina, în apropiere de Kiev. Alături de cei doi au fost alţi soldaţi voluntari, dar şi primarul Kievului, Vitali Klitschko.

Cei doi au fost îmbrăcaţi în uniforme militare. Mireasa a purtat pe lângă uniforma de camuflaj și un voal alb pe cap, iar în mâni a ţinut un buchet mare de flori. În timpul cununiei, în loc de coroană, miresei i s-a ținut deasupra capului casca de protecție.

Soldații care au asistat la momentul căsătoriei a celor doi au ținut în mâini buchete de flori, dar nu au renunțat la arme. După ceremonia religioasă, celor doi le-au cântat colegii lor.

Cei doi soldaţi ucraineni sunt împreună de 20 de ani şi au împreună un copil, potrivit informațiilor apărute pe Twitter alături de imaginile video de la ceremonie.

"Astăzi i-am salutat pe luptătorii unuia dintre batalioanele de apărare teroristă ale capitalei Lesya și Valery. Ei trăiesc într-o căsătorie civilă de mult timp, iar acum au decis să se căsătorească. Ceremonia a avut loc lângă unul dintre punctele de control stabilite la intrările în Kiev. Viața continuă! ne vom apăra", a subliniat Klitschko.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close