Antena 3 CNN Externe Dragostea învinge tot! O spune un cuplu ucrainean care și-a sărbătorit nunta printre dărâmăturile unui complex comercial din Harkov

Dragostea învinge tot! O spune un cuplu ucrainean care și-a sărbătorit nunta printre dărâmăturile unui complex comercial din Harkov

Un cuplu ucrainean și-a sărbătorit nunta printre dărâmăturile unui complex comercial din Harkov. "Există un război de câștigat și urmează zile brutale. Dar ieri a existat speranță, frumusețe și dragoste în urâțenie", spune un martor care a asistat la ceremonia tinerilor căsătoriţi.

Dragostea învinge tot! O spune un cuplu ucrainean care și-a sărbătorit nunta printre dărâmăturile unui complex comercial din Harkov
Sursa foto: dailymail.co.uk
de Claudia Popovici    |    05 Apr 2022   •   22:58

Anastasia Grachova și Anton Sokolov, medici de profesie, au devenit voluntari imediat după invazia Rusiei în Ucraina oferind îngrijire medicală gratuită persoanelor nevoiaşe din Harkov.

Şi chiar dacă forțele rusești s-au retras din unele părți ale Ucrainei în ultimele zile, Harkov şi partea de sud-est țării continuă să se confrunte cu bombardamente frecvente.

Cuplul a fost fotografiat la scurt timp după ce s-au căsătorit printre dărâmăturile unui complex comercial din Harkov, notează DailyMail.

Potrivit presei locale, în momentul în care au rămas fără provizii cuplul a organizat o strângere de fonduri ca să cumpere medicamente pentru locuitorii orașului care aveau nevoie de tratament.

Maria Avdeeva, director de cercetare la Asociația Experților Europeni, a declarat că a participat la nuntă. Ea a scris pe Twitter:

„Anton și Anastasia nu au planuri de a pleca în luna de miere prea curând. Într-o zi, vor să meargă undeva, un loc cu plajă și palmieri. Înainte ca acest lucru să se întâmple, există un război de câștigat și urmează zile brutale. Dar ieri a existat speranță, frumusețe și dragoste în urâțenie".

×
Subiecte în articol: nunta cuplu ucrainean
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close