Cuplul care a reușit să fenteze moartea. Cei doi trebuiau să fie în avionul prăbușit în Rusia, dar cu puțin timp înainte de decolare, au luat o decizie care le-a salvat viața

12 Feb 2018   •   12:34
Cuplul care a reușit să fenteze moartea. Cei doi trebuiau să fie în avionul prăbușit în Rusia, dar cu puțin timp înainte de decolare, au luat o decizie care le-a salvat viața Foto: Captură video/youtube.com

Maxim Kolomeytsev și prietena lui, Nazezha, în vârstă de 25 de ani, aveau biletele cumpărate pentru avionul care s-a prăbușit duminică, lângă Moscova.

Cei doi intenționau să călătorească la Orsk, orașul natal al bărbatului, pentru a petrece ziua lui de naștere. Maxim intenționa, de asemenea, să-și cumpere o mașină de acolo.

În ultima clipă, reprezentații showroom-ului din Orsk l-au anunțat pe bărbat că mașina nu va fi gata la timp.
Astfel, bărbatul a decis astfel să își întârzie plecarea, schimbând biletele de avion pentru săptămâna viitoare, potrivit New York Post.

Avionul s-a prăbuşit în apropiere de Moscova, duminică, la scurt timp după ce decolase de pe aeroportul Domodedovo.  La bord se aflau 71 de oameni, 65 de pasageri şi 5 membri ai echipajului. 
 

x close