Antena 3 CNN Externe Cutremur de 7,4 fără victime omeneşti. Inna, printre milioanele de oameni zgâlţâiţi zdravăn în Mexic

Cutremur de 7,4 fără victime omeneşti. Inna, printre milioanele de oameni zgâlţâiţi zdravăn în Mexic

Cutremur de 7,4 fără victime omeneşti. Inna, printre milioanele de oameni zgâlţâiţi zdravăn în Mexic
Sursa foto: Foto: cdn.abclocal.go.com
21 Mar 2012   •   20:07

Aflată în plin turneu în Mexic, Inna a fost surprinsă, marţi seară, de cutremurul de 7,4 pe scara Richter care a zguduit ţara. Seismul, urmat de mai multe replici, a scos mii de oameni în stradă. 11 au fost răniţi. Din fericire, Inna s-a ales doar cu o sperietură.

20 de milioane de oameni au simţit că pământul le fuge de sub picioare. Speriaţi atât de prima mişcare telurică cât şi de replicile de peste cinci pe scara Richter, oamenii au ieşit cu miile în stradă. Inna s-a numărat printre ei.

"Eram în restaurant alături de colegii mei şi am simţit, la un moment dat, că dansează hotelul cu noi. Nu am ştiut ce să facem exact. Mai apoi, a început alarma, au început să se stingă luminile şi atunci am ştiut exact că trebuie să coborâm repede şi să ieşim în stradă" a declarat românca într-o convorbire telefonică.

800 de imobile au fost avariate iar liniile telecomunicaţii au căzut în mai multe regiuni. Din fericire, nimeni nu a murit iar răniţii sunt în stare stabilă.

Şi fiica cea mare a preşedintelui american Barack Obama se afla în staţiunea mexicană Acapulco, la aproape 200 de kilometri de epicentrul cutremurului. Din fericire s-a ales doar cu o sperietură zdravănă.


×
Subiecte în articol: hotel concert
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close