Antena 3 CNN Externe Cutremur în apropiere de Napoli, în Italia. Oamenii s-au speriat și au ieșit pe străzi

Cutremur în apropiere de Napoli, în Italia. Oamenii s-au speriat și au ieșit pe străzi

Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 a fost înregistrat duminică dimineață în apropiere de Napoli.

Cutremur în apropiere de Napoli, în Italia. Oamenii s-au speriat și au ieșit pe străzi
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mar 2024   •   16:11

Seismul de magnitudine 3,4 a avut loc la ora 10:02 si epicentrul său a fost înregistrat în Bagnoli, la granițele dintre municipalitățile Napoli si Pozzuoli, la o adâncime de doar 3 kilometri, conform lI Messaggero.

Resimit în întreaga zonă a Campi Flegrei și în districtele vestice ale orașului Napoli, inclusiv în Agnano, Pianura, Soccavo, Fuorigrotta si Posillipo, cutremurul a generat momente de panica printre locuitori.

Multi oameni au ieșit pe străzi speriați, iar rețelele de socializare au fost inundate cu rapoarte despre această experiență înfricoșătoare.

Din fericire, până în acest moment, nu au fost raportate pagube materiale sau persoane rănite, potrivit Știri Diaspora.ro

Cutremurul a fost urmat de alte cinci fenomene seismice de intensitate mai mică, ultimul înregistrându-se la ora 10:08, cu același epicentru și la o adâncime foarte mică.

În ciuda magnitudinii relativ moderate a acestui cutremur, el a fost suficient de puternic pentru a stârni îngrijorare în rândul populației, datorită amplorii și localizării sale.

×
Subiecte în articol: Italia Napoli cutremur
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close