Antena 3 CNN Externe Dacă vor pune mâna pe asta, americanii vor fi de NEOPRIT. "Vor să controleze CLIMA de pe Terra!"

Dacă vor pune mâna pe asta, americanii vor fi de NEOPRIT. "Vor să controleze CLIMA de pe Terra!"

Dacă vor pune mâna pe asta, americanii vor fi de NEOPRIT. "Vor să controleze CLIMA de pe Terra!"
de O.P.    |    29 Iul 2013   •   09:55

Sunt foarte mulţi oameni care cred că teoriile conspiraţiei sunt adevărate, cert este că aproape toate au în ele un sâmbure de adevăr. Recent a ieşit la iveală faptul că CIA-ul a cerut Academiei Naţionale de Ştiinţe din SUA să efectueze o cercetare în ceea ce priveşte posibilitatea de a controla clima de pe Terra, ceea ce a alimentat temerea potrivit căreia americanii vor să intre în posesia armei climatice.

630.000 de dolari au fost alocate de CIA pentru realizarea unui studiu în domeniul geoingineriei. În schimbul acestor bani, oamenii de ştiinţă trebuie să cerceteze, în decurs de 21 de luni, impactul uman asupra condiţiilor meteorologice. Mai mult, specialiştilor li s-a trasat sarcina să afle ce în ce mod geoingineria poate ameninţa securitatea naţională, scrie jurnalul.ro.

Solicitaţi de Vocea Rusiei, majoritatea experţilor au refuzat să facă vreun comentariu pe marginea temei respective. Cu toate acestea, niciunul dintre specialişti nu a negat faptul că militarii din întreaga lume visează să intre în posesia armei climatice.

×
Subiecte în articol: clima
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close