Antena 3 CNN Externe Dalai Lama a fost internat în spital la New Delhi - ar putea fi operat vineri

Dalai Lama a fost internat în spital la New Delhi - ar putea fi operat vineri

Dalai Lama a fost  internat în spital la New Delhi - ar putea
 fi operat vineri
09 Oct 2008   •   22:11

Dalai Lama a fost spitalizat joi din cauza unor dureri abdominale şi ar putea fi operat vineri, afirmă surse medicale citate de AFP. Cu toate acestea purtătorul de cuvânt al liderului spiritual declara că ar fi vorba de teste de rutină. Dalai Lama a fost spitalizat joi, la New Delhi. Presa indiană a relatat în ultimele zile că durerile abdominale pentru care a fost tratat în august la Bombay au reapărut.
Un medic de la Spitalul Sir Ganga Ram, care a preferat să rămână anonim, a declarat că Dalai Lama, fost câştigător al premiului Nobel pentru pace, probabil va fi operat vineri. "A fost spitalizat cu dureri abdominale şi probabil va fi operat vineri", a precizat medicul.
Directorul spitalului, Nalini Kaul, a refuzat să comenteze starea de sănătate a lui Dalai Lama, în vârstă de 73 de ani, precizand ca toate comunicatele le fa difuza staful liderului tibetan.
Călugărul budist trebuia să revină la sediul să din exil , în nordul Indiei, în decursul zilei de joi, dar purtătorul său de cuvânt a dezvăluit că acum va rămâne în spital până sâmbătă cel puţin.
In altă ordine de idei, Dalai Lama a donat recent zeci de mii de lire unor opere caritabile, după ce a făcut un profit neaşteptat in timpul vizitei sale în Aglia la Nottingham, scrie BBC. Liderul tibetan planificase vizita din mai ca un eveniment non-profit, dar cele cinci discursuri de la Nottingham Arena s-au tinut cu casa închisă. Astfel pentru copiii din Nottingham au fost donaţi 12.000 lire, alte 50.000 de lire plecand spre cauze globale, printre care şi pentru cei afectaţi de cutremurul din provincia Sichuan, China, dar şi spre copiii din Tibet.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Anglia Dalai Lama
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close