Antena 3 CNN Externe Datele publicate de FBI care arată PROBLEMA nr. 1 a Americii. "Nicăieri în lume nu se mai întâmplă asta"

Datele publicate de FBI care arată PROBLEMA nr. 1 a Americii. "Nicăieri în lume nu se mai întâmplă asta"

Datele publicate de FBI care arată PROBLEMA nr. 1 a Americii. "Nicăieri în lume nu se mai întâmplă asta"
de O.P.    |    23 Apr 2013   •   13:05

America este o naţiune excepţională. Nu datorită sistemului educaţional, nu datorită economiei sau a realizărilor ştiinţifice. Nu. America este cu adevărat excepţională atunci când vine vorba de numărul de arme, de frecvenţa crimelor provocate cu arme de foc şi de numărul extrem de ridicat de decese cauzate de atacuri armate.

Nicio altă ţară din lume nu se confruntă cu problemele cu care se confruntă SUA la acest capitol. Alte ţări occidentale nu înregistrează zeci de mii de morţi anual, sau nu au o populaţie înarmată până în dinţi şi extrem de violentă.

FBI a publicat mai multe grafice, pe care le puteţi vedea în galeria foto de mai sus, în care explică modul în care a crescut utilizarea armelor de foc în ultimii ani, care sunt cele mai "înarmate" ţări din lume - în rândul populaţiei vorbind - şi cu cât au crescut decesele cauzate de folosirea armelor de foc.

Viaţa a sute de mii de americani atârnă în această balanţă. Nu terorismul este problema numărul unu a acestei naţiuni, ci înarmarea propriilor cetăţeni.






×
Subiecte în articol: arme arme de foc atac armat
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close